Nejnovější recenze ze sekce Jídelní židličky
- Skladný, šikovný při cestování
- Bohužel chybí bezpečnostní pás přes ramena a děcko tak není zajištěno proti vypadnutí
Velmi praktická pomůcka pro malé děti při cestování.
- Krásné zpracování
- Nadčasový design
- Stabilita
- Lehce čistitelný potah
- Výškově nastavitelné sedadlo
- Málo pozic polohování zad
- Zabírá dost místa
Židlička je parádní, prcek je v ní spokojený. V poměru cena/výkon jak se říká je to kvalitní produkt. Jen bych uvítala více poloh pro záda. Malému je 5 měsíců, začali jsme s příkrmy a i na největší ležení se mi zdá, že by mohl být v lehu ještě více
Vnuk, necelé dva roky, si tento produkt oblíbil od prvního okamžiku. Používá ho nejen u stolu, ale i na podlaze a díky lehkému materiálu si ho přenese, kam zrovna uzná za vhodné. Takže budu kupovat i k sobě domů.
- Variabilnost
- Design
- Kvalita zpracování
- Snadná údržba (silikonová podložka na stoleček lze mýt i v myčce)
- Bezpečnost (popruhy, stabilita,...)
- Snadná manipulace
- Nosnost
Za mě maximální spokojenost! Výběru židličky jsem věnovala dost času, protože jsem měla velmi vysoké nároky (bezpečnost, možnosti dalšího využití - variabilita a praktičnost, design) a tento kousek vše splňuje do puntíku!
Zatím jsem nepřišla na nějakou chybku, která by mi její užívání nějak znepříjemňovala. Nadšená jsem ze silikonové podložky, která je na stolečku, aby mohl být pohodlně udržován v čistotě!
- začínám, vše v pořádku
Skvělá židlička, můžu jen doporučit.
- Nožičky z kovu
- Dobře drží na kluzké podlaze
- Příjemné polstrování
- Omyvatelný povrch
- Snímatelný tác na stolečku
- Kolečka jezdí velice hladce
- Úplně všechno je nastavitelné - všechny pásy (délka i výška), výška celého sedátka, poloha opěrky, poloha stolečku, opěrka na nohy
- Menší miminko v tom trošku klouže - kromě pásů by se hodila i nějaká vnitřní vložka do sedátka
Skvělé sedátko, hezky nám výškově sedí ke stolu a dá se jak zvýšit, tak snížit. Líbí se mi nastavitelnost úplně všeho (viz seznam kladů). Miminko je v něm naprosto spokojené. Všeobecně máme se značkou Kinderkraft dobré zkušenosti (už od nich máme cestovní postýlku s výbavou).
lehce rozložitelný, omyvatelné polstrování
- Lehka, sedi na kazdou zidli
Prakticky a velmi dobry
- Super. Jde i do pololehu, omyvatelná.
Velká spokojenost
- Praktická židle pro dítě.
- Snadné sestavení.
- Jeden otvor pro opěradlo bylo potřebné trošku zvětšit.
- lehký, skladný, odpovídá popisu
Hezká a praktická. Dobra cena.
Vynikající, vypadá ještě lépe než na obrázku. Kupovala jsem bez hrazdičky, která mi přišla zbytečná, takže i cena byla přijatelná..
Skvělá zidlicka pro novorozence, která u nás doma má úspěch, tj. mimco v ní vydrží dlouho na rozdíl od houpátka, ohrádky.
S eshopem velká spokojenost, rychlost dodání a komunikace. Věta máme vás rádi a smajlik v potvrzení objednávky zákazníka potěší.
- stabilita a funkčnost
- nic jsem nezjisti
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »