Nejnovější recenze ze sekce Jídelní židličky
variabilita,cena vz užitná hodnota,vzhled
- Snadné sestavení
- Dobrá kvalita
Sestavení bylo rychlé a jednoduché, produkt odpovídá ceně, byla jsem mile překvapená. Doporučuji
- Na fotce vypadá moc hezky
- Přišla poškozená, opravy jinou barvou laku, promáčkliny, škrábance, lak zateklý v otvorech, že nebylo pomalu možné sešroubovat, různé bubliny..
Židle mě moc mrzí, tak dlouho jsem hledala, kde koupit, až jsem přebrala..
- Výborný podsedák, koupila jsem již druhý pro další dítě, dobře se umývá, kvalitní materiál, neošoupává se, materiál se nedrolí
- Je vyšší a těžší oproti ostatním, na židli dobře drží, dítě si do něj pohodlně sedá
Byl to dárek pro budoucí miminko, zatím jsme velmi spokojeni. Čas ukáže a prověří kvalitu výrobku.
Vzhledem k tomu, že je židlička skladná a dá se ovládat jen jednou rukou, myslím, že to byl skvělý nákup.
Praktická
- super
jsem spokojena,vnoucek si to uziva pri krmeni a vsude vidi
- Kvalitní zpracováni
- jednoduchá montáž s čitelným návodem
- Trochu bojujeme s úzký prostorem na sedáni. Chvíli trvá než sem tam náš malý našteluje s nohama. Potom už je sezení pohodlné.
+ lehké, stabilní
jako babička jsem chtěla mít doma pro svou vnučku něco bezpečného aby mohla s námi stolovat
nezabere místo
žádný produkt jsem bohužel ještě neobdržela
- Hezky design
- Snadno ovladatelna
- Snadno sestavitelna
- Polohovatelnost
Super polohovatelná židlička, snadno se ovládá, designové moc hezká, potah je příjemný. Uvidíme, jak snadno půjdou případné skvrny pryč z potahu - varianta Wonder grey. Koženku jsem nevolila z důvodu, že je sice praktická na setření, ale časem popraská.
- Stabilní
- Možnosti nastavení
Hauck Sit´n Relax 3v1 Nordic Grey
Přidáno: 1. února 2023
(naposledy upraveno 1. února 2023)
Zakoupeno v ROSTOUCÍ NÁBYTEK.eu
nemá chybu
Vyzkoušeno krátce. Dobře se skládá, vypadá celkem bytelně. Malého (1 rok) v ní zatím baví sedět, je to pro něj změna. Využíváme u stolu i s podložkou, obojí OK.
- Jsme spokojeni :-)
Peg-Pérego Prima Pappa Follow me Mint
Přidáno: 21. ledna 2023
(naposledy upraveno 23. ledna 2023)
Zakoupeno v Dětské kočárky
- Dobrá kvalita
- Bezpečná sedačka a lehce se složí
Zbozi prislo poskozene, nyni se resi reklamace, nemohu vice hodnotit
Dřevěné
Kvalitní
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »